Nyhedsbrevet fra Uddeholm

Februar 2017

”Fuld belægning” hos Uddeholm Coating Technology den 27. januar

Vi har siden november 2016 i Uddeholm Coating Technology tilbudt PVD belægninger fra egen produktion i Kolding. Fredag den 27. januar var der ”fuldt belagt” i belægningscentret, da vi holdt officiel indvielse af anlægget. Der var en overvældende stor interesse med deltagelse af mere end hundrede kunder og interessenter fra den danske værktøjs- og metalbranche.

 

Belægningsanlægget er leveret af vores søsterselskab Eifeler Vacotec i Tyskland og skal producere de af Eifelers PVD belægninger, som er mest anvendt på det danske marked.

 

Produktionsstaben er på plads og har modtaget intensiv uddannelse hos Eifeler i Tyskland, og alle salgsmedarbejdere har fået opdateret deres viden om belægninger, så vi er klar til at rådgive alle eksisterende og nye kunder.

 

Hvis du har værktøjsapplikationer eller komponenter, der stiller store krav til f.eks. slid eller overflade, kan en belægning være det rette valg, og vi kan nu hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit værktøj eller din komponent, uanset om rådgivningen omfatter stål eller belægning.

 

Med en kombination af Uddeholms unikke værktøjsstål og belægninger fra Uddeholm Coating Technology har vi alle muligheder for at finde løsninger på selv de mest udfordrende værktøjsapplikationer eller komponenter.

På vores center i Kolding kan vi producere størstedelen af Eifeler-belægningerne. Vi vil dog fokusere på et mindre udvalg, som er tilpasset vores danske kunders behov og applikationsområder. VARIANTIC og CROSAL®, også i DUPLEX udgaver, vil sammen med TiN-ultrafine dominere de daglige kørsler, men også CrN og EXXTRAL® PLUS køres jævnligt.

 

For at tilgodese øvrige ønsker, vil vi benytte det tætte samarbejde med belægningscentrene hos vores søsterselskab Eifeler i Tyskland, så vi kan levere hele produktpaletten, inkl. DLC og CVD, til mange forskellige applikationsområder.

 

På VTM 2017 er vi klar til at tage en snak om muligheder og fordele ved overfladebehandling i samarbejde med Eifeler. Onsdag og torsdag den 1. og 2. marts har vi derfor udvidet bemandingen på vores stand med specialisten Horst Mathwich fra Eifeler i Düsseldorf.

 

Download/print artikel

Uddeholm Vanadis 8 SuperClean

 

Vanadis 8 SuperClean er et pulvermetallurgisk fremstillet værktøjsstål, som er udviklet til bearbejdning af emnematerialer, hvor der stilles meget store krav til værktøjsstålet.

 

Læs mere

Uddeholm Vanax SuperClean

 

Vanax SuperClean er et nyudviklet pulvermetallurgisk fremstillet værktøjsstål med unikke egenskaber.

 

Læs mere

Uddeholm Idun

 

Verdens første og eneste patenterede, rustbestandige holderstål hedder Idun. Det er specielt udviklet til bearbejdede værktøjsholdere for skærende platteværktøjer.

 

Læs mere

© Uddeholm 2017